fodrászok:

Szabó Diána
Fodrász Győr
0620/4602228

Szabó Diána a győri Karmincák szépségszalon fodrásza

Üdvözlöm kedves meglévő és újonan érkező vendégeimet! Röviden bemutatkoznék: Szabó Diának hívnak 8 éve dolgozom fodrászként, a szakmai továbbképzéseimet Zsidró Tamástól, Hajas Lászlótól (L’oreál Professional nagyköveteitől) tanultam. 3 évet dolgoztam a Győr Árkád Zsidró hajszalonba ahol munkám megbecsüléseként Franciaországba utazhattam a Mondial –ra, ott a világ több pontjából érkező fodrász kollegákkal együtt szakmai továbbképzésen vettem részt. Legfontosabb célom a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása. Ezét folyamatos továbbképzéseken veszek részt, hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningeken foglalkozom a szakma minden területét érintve a hajvágás, hajfestés, tartós hullám, hajkiegyenesítés, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával.

 

Takács Eszter
fodrász
0620/3768400

Takács Eszter fodrász Győr - Karmincák - 0620/3768400

 

 

 

 

 Szolgáltatásaink professzionális hajfestés,legújjabb trendeket megelőző hajvágás,stílus tanácsadás,fejbőrproblémák,elrontott hajfestések szakszerű kezelése.

Balayage Copacabana (Brazil mellírtechnika)Világosabb színt szeretne kipróbálni de nem akar drasztikus változást akkor számodra a legújjabb dívatot ajánlom,napszívta hatás,egyedi színjáték a hajhosszon és a hajvégeken lenővés nélkül!

 

Újdonság!!! Most forradalmian luxus technologia brasil cacau keratin!!!Ha meguntad göndör,roncsolt,vegykezelt hajtincseidet  és egyenes,újjáépült selymes hajkoronára cserélnéd jelentkezz be vagy érdeklödj szalonunkban!!!!!!!

Extra szolgáltatások:(telefonos egyeztetés után)

Fodrászat Győr, Karmincák - hajápolási tippek-és trükkök

BRASIL CACAU KERATIN
SIMA, EGÉSZSÉGES, KÖNNYEN KEZELHETŐ HAJ
Keratinos hajkiegyenesítés: gyönyörű, egyenes haj 2 – 4 hónapig
Ha szeretne megszabadulni göndör, nehezen kezelhető, rakoncátlan tincseitől és helyettük selymes, sima, gyönyörű hajat szeretne, akkor érdeklődjön a szalonban a Keratinos hajkiegyenesítésről!
GYORS: a teljes kezelés maximum 2 óra

UNIVERZÁLIS: alkalmazható natúr, festett illetve melírozott hajon. Sőt strapált, kémiailag vegykezelt hajon, illetve 6 évnél idősebb gyermekeknél is.

FORRADALMI: megoldás a göndörödő, strapált, egészségtelen és csomósodó hajra.

TERMÉSZETES: A Keratin természetes összetevője a hajnak, amely a hajunk
88%-át alkotja.

EGÉSZSÉGES: Behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj
sérülését, bevonja a hajszálak külsejét és megóvja a további sérüléstől.
Az eredmény sima, selymes, fényes, nem-göndörödő haj.
Kezelés ár: 20.000Ft +anyagfelhasználás+szolgáltatás
 

Cover 5’
5 perc alatt ható ammóniamentes színező zselé férfiaknak.
5 perc az ősz hajszálak tompításáért természetes, diszkrét eredmény.
Technológia: CHRONO BLEND
Az ősz hajszálakat természetes eredménnyel tompítja.
5 perc alatt hat.
Kellemes felvitel, olyan mint egy samponos hajmosás.
Természetes kifakulás 5 hét alatt.
Csillogó, felfrissült természetes hajszín.

Kezelés ára vágással: 4400,-
 

INOA  Oxidációs hajfesték ammónia nélkül. 100%-ig fedi az ősz hajat. Egy professzionális hajfesték, amely optimális védelmet biztosít a hajszálaknak és a fejbőrnek szúros szag nélkül. Megvédi a haj lipideit és aminósavait.

Kezelés ára:12.000 ft

Hajhosszabbítási technológiák

Hajhosszabítás Győrben kedvezményes áron, profi minőségbenHajfelvarrás


Az egyik hajhosszabbítási módszer a hajfelvarrás. A legrégebbi felhelyezési technika a saját hajból a haj közé fonatot készítünk néhány sorban, majd ehhez varrjuk a kiválasztott póthajat.A legesztétikusabb, és a legkényelmesebb viselet. A hajfelvarrás elég gyorsan elvégezhető a többi hajhosszabbító technikához képest és az ára is igen kedvező. Hajnövéstől függően 2-3 havonta kell a hajfelvarrás műveletét megismételni.

Hőillesztés
A hajhosszabbítás hőillesztéssel való megoldása az egyik legdiszkrétebb, legmodernebb eljárás, mivel az illesztési pontok nem látszódnak. Kiválóan alkalmas vegyszerrel készített melírozás kiváltására. A hajhosszabbítás hőillesztéssel történő megvalósítása nagyon kíméletes és sokrétű módszer. Tincses hajhosszabbítás, melynél először a saját hajat apró tincsekre szedjük, majd tincsenként hozzáillesztjük a póthajat, és végül egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük. A tincsek minőségi kézzel válogatott emberi hajból készülnek, melyek 2 - 3 hónapig a helyükön maradnak, és semmiképpen nem károsítják a természetes hajat. A hajhosszabbítás 2-3-4 órát vesz igénybe, a felrakott tincsek mennyiségétől függően. Festhető, dauerelhető, simítható, vasalható, göndöríthető.
Hajnövéstől függően 2-3 havonta kell megismételni a műveletet.

Kedves Vendégeim! Minőségi garanciát csak saját kézből szerzett 100%ig európai hajra vállalok.
Minőségi csalódást okozhatnak a tévedésből felhasznált "kevert" hajak.