Kozmetika

Szabó Tímea

+36-30/85-79-599

2001 óta dolgozom kozmetikusként. Munkásságom során mindig fontos volt a természetesség és a hatékonyság. 2012-ben találkoztam először a Lookx professzionális bőrápoló márkával.

A LOOkX rövid története

A LOOkX Group cégcsoport 2002-ben alakult , svájci orvosokból és holland esztétikai specialistákból. A tulajdonosok és a szakemberek olyan márkát álmodtak és valósítottak meg, mely rendkívül innovatív ,a biotechnológia legújabb vívmányaira épül, így maximálisan megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

2005-2007 között a Benelux államokban és Svájcban már több mint 650 szakmai partner választotta a LOOkX professzionális termékeit és kezeléseit.

Hollandiában a márka kiemelt figyelmet kap a médiától, rendkívül divatos a sztárok körében.

2007- ben a LOOkX Skincare és Make up kibővül a Lifestyle termékekkel, melyek limitált szériában készült táskák, övek, napszemüvegek és ékszerek.

A LOOkX dinamikusan és folyamatosan fejlődik , 2009-től Olaszország, Oroszország, USA és Hong kong mellet Magyarországon is elérhetővé váltak csúcsminőségű professzionális bőrápoló és sminktermékeik, egyedi Lifestyle kollekciójuk és a legmagasabb igényeket is kielégítő arc és testkezeléseik.

LOOkX Professzionális Bőrápoló termékek és kezelések

A bőrápolási termékek fejlesztése és gyártása a LOOkX innovatív laboratóriumában folyik, speciális orvos team vezetésével. A termékcsaládok számos exkluzív biotechnológiai hatóanyagot tartalmaznak, 100% -ban természetesek (EcoCert) és tiszta svájci gleccservízből készülnek. A gyártás során az európai unióban engedélyezett, legmagasabb aktív hatóanyag koncentrációt használják.

Az első fázis termékcsaládja a Balance család, mely helyreállítja a bőr egészséges egyensúlyát, növeli rezisztenciáját és véd az irritációtól.

A második fázis a speciális bőrproblémák kezelésére épül. Moisture (Hidratálás – dehidratált, száraz bőrre), Solution (Megoldás – vegyes, zsíros és aknés bőrre)

Youth Defence (öregedés megelőzés)

A harmadik fázis termékcsaládja a Retinol . A bőrápolás csúcsa, maximális hatóanyag koncentráció, tökéletes sejtvédelem, teljes UV védelem. A fázisrendszer eredményeinek hosszú távú megőrzése és fenntartása, luxus anti-aging.

LOOkX RETINOL 2ndG

A LEGÚJABB GENERÁCIÓS MEDICAL-BEAUTY STABIL RETINOL

ORVOS-KOZMETOLÓGIAI BŐRÁPOLÓ PROGRAMOK:

BIZTONSÁGOS, STABIL RETINOL

DERMA EFFECT AZONNALI HATÁSÚ BŐRJAVÍTÓ ÉS KISIMÍTÓ KEZELÉSEKKEL

A RETINOL AZ EGYIK LEGERŐSEBB ÉS LEGISMERTEBB ANTI-AGING BŐRFIATALÍTÓ HATÓANYAG:

  • láthatóan kisimítja a bőrt,
  • eltünteti a ráncokat,
  • egyenletes és tiszta bőrt eredményez,
  • szabályozza a faggyúműködést,
  • javítja a bőr állagát és tónusát,
  • biztosítja a sugárzó és egészséges, életteli bőrt!

 

Cesare LED maszk- fotobiomoduláció

A Cesare Quaranta vállalat, a bőr szépségének és fiatalságának helyreállítása érdekében, a fénykezelések területén végzett legfrissebb tanulmányok alapján kifejlesztett egy LED maszkot, mely drasztikusan csökkenti az öregedés jeleit az arcon és a nyakon, valamint javítja a bőr hibáit.

A Cesare LED maszk azon technológiák új generációjához tartozik, melyeknek célja a fény általi fiatalítás.

A fény elektromágneses hullám, jótékony tulajdonságait a 2000-es évek elejétől használja az orvoslás és a kozmetológia is. A LED technológia napjaink legdivatosabb arcfiatalító kezelése, a korábbi fénykezelések összes jó tulajdonságát megőrizve, nélkülözi azok hátrányait és kockázatait. A Cesare LED maszk 70 vörös led segítségével fejti ki hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm, ez az infravörös fényspektrum stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a szövetek komplex biokémiai reakcióit, mellette erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját, a mitokondriumot. A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdésének ellensúlyozásában.

A ledes fénykezelés stimulálja szövetek fiziológiai (élettani) működőképességét. A Cesare LED Maszk alacsony intenzitású energiát szabadít fel, mely serkenti a fibroblaszták szintézisét, ezáltal fokozva a kollagén termelést. A stimuláció hőképződés nélküli és fájdalommentes. Az alkalmazási idő rövid, minden bőrtípus kezelhető, beleértve a sötét vagy érzékeny bőrt is.

A LED maszk további alkalmazási területe az aktív hatóanyagok beépülésének fokozása. Ezen tulajdonsága miatt a Cesare vállalat kifejlesztett egy igen magas minőségű, polinukleotidos hatóanyagot, az Activa 40 koktélt, melyet a fénykezelés előtt felhelyezhetünk a bőrre. (Természetesen bármely szérum, mezoterápiás koktél, biotechnológiai hatóanyag hatását drámaian megnöveli a LED maszk használata.)

Szalonunk 2017 óta forgalmazza a Lookx termékeit, kiegészítve MakeUp termékekkel.

Árlista

LOOkX kezelések

 

LOOkX FELÉPÍTŐ kezelés növényi őssejt esszenciával   –   5.000 Ft
LOOkX FELÉPÍTŐ kezelés + LED fotobiomoduláció  –   8.500 Ft
LOOkX SENSITIVE luxuskezelés maszkkal  –  10.000 Ft
LOOkX SENSITIVE kezelések + LED fotobiomoduláció   –  9.000 Ft
LOOkX MOISTURE kezelések + LED fotobiomoduláció  –  9.000 Ft
LOOkX SOLUTION kezelések + LED fotobiomoduláció  –  9.000 Ft
LOOkX RETINOL kezelések + LED fotobiomoduláció  –  12.000 Ft
LOOkX AHA BIO Peel + LED fotobiomoduláció  –  8.500 Ft
LOOkX TINI kezelés + LED fotobiomoduláció  –  7.000 Ft

Szemöldök, szempilla festés

Szemöldök festés, szedés  –  1.000 Ft
Szempilla festés –  900 Ft

Gyanta

Lábszár –  1.200 Ft
Teljes láb –  2.500 Ft
Comb –  1.300 Ft
Fazon –  800 Ft – 1000 Ft
Teljes fazon –  3.000 Ft / 3.500 Ft
Alkar –  800 Ft / 1000 Ft
Teljes kar –  1.200 Ft
Hónalj –  800 Ft – 1000 Ft
Bajusz –  500 Ft
Mellkas –  1.700 Ft
Hát –  1700 Ft / 2.500 Ft