Access Bars

Nagy Ibolya
sminkmester
szempilla stylist

+36-70/935-3477

Az ACCESS BARS egyedülálló technika. Nem bioenergetikai kezelés, nem akupunktúra, nem fejmasszázs. Azonban itt is energiát áramoltatunk a fejen található 32 pont segítségével.

Az Access Bars® lehetővé teszi számodra, hogy gyors, örömteli, könnyed változásokat tudj létrehozni. Itt megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan- és mindezt egy mély relaxációs szinten, masszázságyon fekve, gyengéd érintések keretében.

BAR-oknak nevezzük azokat az energia sávokat, pontokat, amelyek hosszában és körkörösen helyezkednek el a fejen. A 32 pont gyengéd érintésével el tudod engedni mindazokat a régi energiákat, korlátozó gondolatokat, ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddigi létezésed során elraktároztál.

A “Bar”-ok tárolják az elektromágneses komponenseit az összes gondolatnak, ötletnek, attitűdnek, döntésnek és hiedelmek, ami valaha is volt.

Minden Bars kezelés segít feloldani arról az életterületről a korlátokat, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Olyan életterületekhez kapcsolódó hitrendszereket, hiedelem rendszereket, korlátozó gondolatokat, múltbeli sérüléseket, hozott mintákat oldunk mint: a pénz, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb..

Egy dinamikus és mégis egyszerű módszer az Access Bars®, ahol nem megyünk bele a hibáztatásba, nem kell boncolgatni és megtalálni, hol vagyunk hibásak, mit kell megjavítani, hanem elismer és beemel a nagyszerűségünkbe, a képességeinkbe és a lehetőségeinkbe.

Mikor válaszd az Access Bars-t?
– Ha változást szeretnél csak nem tudod hogyan.
– Ha könnyebben működő kapcsolatokra vágysz.
– Ha kipróbáltál már sok módszert, de nem működtek, vagy kevésbé hatékonyan.
– Ha szeretnél a félelmeid mögé nézni és ránézni a képességeidre.
– Ha a tudatosságot, mint eszközt választod.
– Ha szeretnél nagyobb éberséget az életedben.
– Ha bőséget szeretnél az életedben.

Keress bizalommal!

BEMER terápia

A BEMER, mint fizikai érterápia: ” A jó vérkeringés a kulcs”

A BEMER mágnesterápia keringésjavító hatásának köszönhetően hatékonyan kezelhető és gyógyítható minden keringési zavarra visszavezethető betegség! A BEMER javítja a véráramlást, élénkíti az anyagcserét, ezért kiválóan alkalmazható az immunrendszer erősítése érdekében is!

8 percben a Bemer terápiáról: https://rb.gy/qm4ziw