Masszázs

Budai Sándor

okleveles gyógymasszőr

+36-70/671-52-91

Bemutatkozás

Budai Sándor vagyok okleveles gyógymasszőr.
Gyermekkorom óta örömmel tölt el, ha segíthetek másokon. Sokáig kerestem, kutattam azt a hivatást, amivel embertársaim javát legjobban tudom szolgálni. Belső indíttatásra és a családom biztatására léptem a gyógyítás ezen útjára, tudásomat és technikámat folyamatosan fejlesztettem, fejlesztem.
Így tanultam ki sorra a svéd, sport, nyirok, cellulit, gyógymasszázst, csontkovácsolást, reflexzónás talpmasszázst, tradicionális thai masszázst, indiai fejmasszázst, Breuss masszázst, valamint a kinesio tape, és dorn terapeuta képzést is sikeresen elvégeztem.
Kezeléseim személyre szabottak, az emberre, mint teljes egységre tekintek és eszerint igyekszem az okok felkutatására, megszüntetésére, hogy helyreállhasson a test – lélek – szellem harmóniája.
Szeretettel várok mindenkit, aki tudatosan szeretne tenni egészsége megőrzéséért, gyógyulásáért!

Masszázs árlista

Kinesio tape (kismama, sport, tartás korrekció) 3 500 – 5500 Ft
Frissítő közérzetjavító masszázs (30 perc) 5 000 Ft
Frissítő, közérzetjavító masszázs (60 perc) 8 000 Ft
Ízületi mobilizációs és gerinckorrekciós kezelés  9 000 Ft
Nyirokkeringést támogató masszázs (90perc) 12 000 Ft
Korokan kismama masszázs  8 000 Ft
Korokan Aktív, Senior masszázs 8 000 Ft
Korokan Junior masszázs 5 000 Ft

Bérlet árak:

5 alkalom 30 perces masszázs  21 000 Ft
5 alkalom 60 perces masszázs 35 000 Ft
5 alkalom 90 perces masszázs 53 000 Ft

Ajándékutalványok személyre szabottan kaphatók!

A kezelések csak ELŐRE EGYEZTETETT időpontban vehetők igénybe!

Bejelentkezni a 06 70 / 671 52 91-es telefonszámon, viberen, valamint a www.facebook.com/gyogymasszazsgyor oldalon lehet.

Kinesio tape 

A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer.
Legyen szó korlátozott ízületi mozgásokról, derék-, hát-, nyak-, csípő-, térd- és fejfájásról, gyulladásos tünetekről – például tenisz- és golfkönyök –, gerincferdülésről, lúdtalpról, testtartásjavításról, vagy kismamák esetében a gerinc tehermentesítéséről és a hasizmok szétnyílásának megelőzéséről, a mozgásszervi rehabilitáció terén szinte nem létezik olyan probléma, melynek kezelésében a tape ne nyújtana azonnali és az esetek nagy részében hatékony segítséget. Sportolóknál sérülések, ficamok, húzódások, izomgörcsök kezelésére, illetve ezek megelőzésére, valamint a teljesítmény növelésére használjuk leginkább a szalagot.

A kineziológiai tapasz ugyan korántsem csodaszer, ám mozgásszervi problémák esetén kiegészítő terápiaként egyedülállóan hatékony. Hatását szinte azonnal megérzi a beteg, a szalagoknak köszönhetően a fájdalom csökken, a gyógyulás pedig jelentősen felgyorsulhat.

 Talpmasszázs 

A talpmasszázs növeli szervezete ellenálló képességét.Csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségének megőrzését és visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva.

Breuss masszázs 

Rudolf Breuss, a masszázsterápia kidolgozója, egy híres természetgyógyász volt. A masszázzsal célja, a különböző gerincpanaszokkal hozzá forduló páciensek állapotának javítása volt.A Breuss masszázs kettő nélkülözhetetlen kelléke az orbáncfű olaj, mely táplálja a porckorongokat, és egy speciális papír.Segítségével lehetőségünk van nemcsak a hát izomzatának mobilizálására, lazítására, hanem a gerincoszlop nyújtására, valamint a porckorongok regenerációjának segítésére.

A Dorn terápia kiegészítő masszázsa is mivel így még hetékonyabb kezelést lehet vele elérni. 

Tradicionális thai masszázs 

A hagyományos thai masszázs részben nyomkodásból és gyúrásból, részben nyújtásból, húzásból és csavarásból álló masszázstechnika. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs elsősorban nem az izmokat dolgozza meg, hanem a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén.

A masszázs a földön fekvő kényelmes matracon, nyugodt, harmonikus környezetben lágy zeneszó mellett zajlik.A nyújtó-feszítőfogásokkal valamennyi ízület, izomcsoport átmozgatásával, megszűnik a bennük levő energiablokk.

Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer. Hatására nem csak megszabadulunk a feszültségektől, hanem könnyűnek, felszabadultnak érezzük magunkat; úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna.

Izületi mobilizációs és gerinckorrekciós kezelés 

Az első találkozáskor részletes anamnézis felvétel és mozgásszervi vizsgálat történik. Ezt követően a kezelés egyénre szabottan, megfelelő nyújtó és lazító masszázsgyakorlatokat alkalmazva csontkovácsolással vagy Dorn terápiával egészül ki. 

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs (nyirokdrenázs) olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így hozzájárul a sejtek és a szövetek regenerálódásához, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását. Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi. A nyirokcsomó a szervezet első védelmi vonala, védőbástyája, így fontos hogy megfelelően tudja feledatát ellátni.

Nyirokmasszázs nem végezhető akut gyulladásos állapot vagy pajzsmirigy túlműködés esetén, trombózis gyanús területeken, daganatos megbetegedéseknél, fertőző betegség esetén.

Minden kezelés időtartama 1,5 óra. Egyértelmű eredmény néhány kezelés után tapasztalható, a legjobb hatás érdekében a nyirokmasszázs akár kúraszerűen, naponta is alkalmazható.

Ajánlott a masszázs előtt és után pár napig a megszokottnál több folyadékot fogyasztani, szervezetünk így könnyebben tudja kiválasztani a felhalmozódott salakanyagokat.