Smink

Nagy Ibolya
sminkmester
szempilla stylist

+36-70/935-3477

M. Nagy Ibolya a Karmincák szalon sminkese vagyok.
Sminkjeimmel az arc előnyös szép vonásait emelem ki. A smink önkifejezés, ezen túlmenően egyet jelent a kihívással és a kreativitással. Professzionális Kryolan, Dior, Paris-Berlin, Ben Nye anyagokkal dolgozom, melyek nemcsak szebbé teszik az arcod, hanem ápolják is a bőrt és tartós sminket biztosítanak. Rendszeresen dolgozom divatbemutatókon, TV- műsorokban. A szalonban nappali, esküvői, báli, színházi sminkeket készítek hétköznapi nők számára. 3D szempilla építésé-vel az elsők közt kezdtem el foglalkozni Magyarországon és azóta is garantált minőségben építem a győnyörű és tartós szempillákat szépülni vágyó vendégeimnek. Szeretettel várlak titeket is!

Sminktanácsadás:

A sminktanácsadásra lehetőség nyílik egyénileg, ami 1 x 3 óra és gyakorlásra is van lehetőség, illetve csoportosan, ami 1 x 4 óra 4-8 fős csoportokban.
Ezalatt megismertetlek titeket a számotokra legelőnyösebb sminktechnikákkal, hogy a legtöbbet hozhassátok ki magatokból.
Kiválasztjuk a bőrtónusotoknak megfelelő alapozót, pirosítót, elsajátítjátok ennek megfelelő haszná-latát.
A szemszínnek és formának megfelelő sminktechnikákat mutatom meg, ami harmóniába hozza arcotokat, figyelembe véve az arcformát és a hajszínt is. Különbséget teszünk az alkalmi és a nap-pali smink között is.
Sminktanácsadás során az anyagokat és az eszközöket én biztosítom.

3D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el.

A konzultáció során megbeszéljük milyen ívű, színű és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos tisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Szemenként kb. 30-60 szálat „ültetünk” be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

A 3D műszempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk 1-2 hónap, ezt követően a saját szempillákkal együtt hullanak ki.

Érdemes 3 – 4 hetente a pillákat feltölteni, így egy állandó, látványos hatás érhető el. Ez azt jelenti, hogy a már lecserélődött, kihullott pillák helyére, a frissen kinőtt szálakra pótóljuk a szempillákat. Ez szemenként 20 – 30 szálat jelent.

ÁRAINK:

SIMINK

Nappali smink 8 000 Ft
Nappali smink tincses pillával 10 000 Ft
Alkalmi smink 10 000 Ft
Alkalmi smink tincses pillával 12 000 Ft
Menyasszonyi smink 12 000 Ft
Menyasszonyi próba smink 12 000 Ft
Portfólió smink 12 000 Ft
Gyermek smink (10 éves korig) 2 000 Ft
Smink oktatás 7000 Ft/óra

SZEMPILLÁK

1D teljes klasszikus (1 szálon 1) 15 000 Ft
1D töltés klasszikus  ( 1 szálon 1) 7 000 Ft
2D duplázó szempilla új ( 1 szálon 2) 18 000 Ft
2D duplázó szempilla töltés ( 1 szálon 2) 9 000 Ft
Swarovsky kristály/pár 500 Ft
Műszempilla leoldás 1 000 Ft
Tincses pilla (Duo vízre oldódó gumiragasztóval) teljes sor 5 000 Ft