Minden, ami műköröm…

„Nem mindenki születik szép vagy éppen elég erős körmökkel. Vannak, akik a szépből szeretnének még szebbet, dekoratívabbat.
A műköröm segítségével mindig gyönyörű és ápolt lehet kezünk.
Szalonunkban nyugodt, vidám környezetben szeretnénk Kedves Vendégeinket elvarázsolni, és megajándékozni a hétköznapokban és az ünnepek során egyaránt kényelmes és büszkén viselhető, ugyanakkor extra körmökkel. Kis csapatunk rendszeresen vesz részt technikai és díszítő továbbképzéseken.
Az általunk épített köröm
4-6 hétig stabil marad, nem levegősödik fel, természetesen illeszkedik, és rögtön az elkészítés után sajátjának érzi viselője.”

Ha tökéletes körmöket szeretnél, nálunk a helyed! Saját körmöd hosszától egészen az extrém hosszú körmökig, legkülönbözőbb színekben, formákban és díszítésekkel kérheted tőlünk álmaid műkörmét. Gyere és válassz több száz színes és díszítő anyagunk közül!

Fekete Eszter
műkörömépítő

+36-30/622-06-06

Szabó Batanc Natália
műkörömépítő

+36-20/273-99-26

Samu Andrea
műkörömépítő

+36-30/280-60-91

Végsőné Zsuzska
műkörömépítő

+36-70/409-99-57

CRYSTALAC = géllakk

Ha nem szeretnél hosszabb körmöket a sajátodnál, akkor a gél-lakk a legjobb választás számodra! Széles palettáról választhatsz a zsebpénzbarát szupergyorstól egészen az akár 3 hétig tartós prémium gél-lakkig. Az összes, műkörmönél ismert díszítést kérheted, lehet francia, ombre vagy akár babyboomer körmöd is.

MANIKŰR

A jó megjelenés az ápolt kéznél kezdődik. A manikűr a férfiak számára ma már olyan természetes, mint a fodrász. A rendszeres kezelés szép körömformát, egészséges körömágyat és nem utolsósorban maximális kényelmet nyújt. Körmeidet kérheted fényesre polírozva, de akár matt hatással is.

Crystalnails anyagokkal dolgozunk, kizárólag zselével. Porcelánt csak felületi 3D díszítésre használunk.

Épített műköröm

A műkörmök elkészítéséhez nem használunk tip-et, hanem egy teflonos bevonatú sablont helyezünk a köröm szabadszéle alá és ezen alakítjuk ki a köröm hosszát és formáját. Ennek nagyon sok jelentősége van a műköröm tartósságát illetően. Nagyon sok féle természetes körömtípust különböztetünk meg. Van akinek szélesebb és laposabb formájú a körme, van, akié egészen domború és keskeny. Az építő sablonnal tökéletesen tudjuk követni a köröm formáját a szabadszél kialakításakor.
Ez azért fontos, mert ha a kis rugalmasságú adott ívű műanyag tippet szeretnénk felragasztani egy laposabb körömre, a nyomás hatására feszültség keletkezik a köröm és a tip között, ami a ragasztó elfáradásával, vagy kissebb ütésre elválik a természetes körömtől és a műköröm letöréséhez vezet. A domborúbb körömre pedig nem terül fel teljesen és ezáltal ismét fennáll a köröm letörése.
Ami még az épített műköröm mellett szól, hogy hibátlanul alakíthatók ki vele az új trendi műkörömformák, mint a stiletto, az edge, a pipe, illetve a hybridkörmök.

 

Körömágy hosszabbítás

Ezt a technikát a rágott körmű, illetve nem szabályos körömágyi résszel rendelkező vendégek számára fejlesztették ki, akiknek enélkül elképzelhetetlen lenne szép és esztétikus francia körmöt építeni. Ezenkívül kis optikai csalásként is szolgál a rövidebb ujjú, tömzsibb, szélesebb kezű hölgyek számára is.
A körömágy meghosszabbítás lényege, hogy egy testszínű (a bőr tónusánk megfelelő színmélységű), teljesen fedő zselével eltakarjuk a köröm szabadszélét, kialakítjuk vele a kívánt hosszúságú körömágyat, illetve a kívánt formájú mosolyvonalat. Ezután a kiválasztott színnel megépítjük a köröm francia végét.
Mellette szól még az is, hogy a köröm lenövésénél nem látszik a természetes köröm szabadszéle, hiszen teljesen fedve van.

Saját köröm megerősítése zselével

Számos esetben a vendég nem szeretne hosszabb körmöt mint a sajátja, csak megerősítésre van szüksége, hogy ne törjön le és egyforma hosszúságúra és formájúra lehessen megnöveszteni őket.
A saját köröm erősítése tulajdonképpen az a műköröm amikor már teljes hosszban alánőtt a saját körmünk a műköröm alá vagy a saját meglévő körömhosszunkra kérünk műkörmöt.
saját köröm megerősítése is egy műköröm készítés, azzal a különbséggel, hogy nem kell a körmöt meghosszabbítani. Az anyagfelhordás menete ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy nem kell alátéteket (sablon vagy tipp) használni hozzá.
Ha csak egy vagy két rétegben lakkozásszerűen vinnénk fel az anyagot a körömre ugyanúgy lepattogna róla, mint a körömlakk. Az oka, hogy a saját körömnek van egy természetes mozgása, és a kikeményedett műköröm alapanyag nem tud vele együtt mozogni, ha túl vékony, ezért lepattogzik, felválik.

MŰKÖRÖM TÖLTÉS

A töltési idő függ a saját köröm növekedésétől. Ez akár hetekkel eltérhet! Az elkészített köröm töltése nagyon fontos. A lenőtt köröm statikája elveszíti a stabilitását, vagyis törhet, levegősödhet vagy akár le is billenhet a saját körömlemezről. Ez károsodást okozhat a saját körömben. Ezért ha nem tudjuk körmeinket töltetni, akkor el kell távolíttatni azt szakember segítségével.
A töltés az előző elfáradt anyag szinte teljes eltávolításával

Műköröm lábra

Sokan meglepőnek találhatják, de egyre többen készítettnek műkörmöt lábukra is. Célja igazából nem a köröm meghosszabbítása, hanem a korrekció, csakúgy, mint a kezeknél.

Ha esetleg pici darabkát lerúgtunk a köröm szabadszéléből, vagy épp lila folt égtelenkedik rajt, tökéletesen eltűntethető ezzel a módszerrel.

A legtöbb vendég lakkozás helyet kéri, hogy hetekig tökéletesek legyenek a körmei. A lakkal ellentétben ugyanis ez sem a vízben áztatástól, sem a zárt cipőtől nem sérül.

EXTRÉM FORMÁK

(stiletto, pipe, gótikus mandula, orosz mandula, hosszú kocka, hosszú mandula, marilyn…stb.)
Az extrém formák jelentése általánosságban: extra hossz és extra forma. Elkészítéséhez több idő és több anyag szükséges, ezért +10% az elkészítési költsége.

STILETTO körömnek azt nevezzük, ami a Crystal Nails pillangó sablon legvégéig kiér és kicsit szűkítve, egy kecses formájú hegyes körömben végződik. ( A stiletto körmöt legtöbben összekeverik a hegyes körmökkel. Hegyes körmöt, rövidebb hosszban kivitelezve, egy normál műkörömépítésnek számítunk.)
Elkészítési ideje: 1,5 – 2,5 óra.

PIPE, GÓTIKUS MANDULA, OROSZ MANDULA, MARILYN
Ezt a három körömformát azért soroljuk egy helyre, mert ezek felsablonozása és kiformálása a legnehezebb. Hosszuk lehet rövidebb és hosszabb is. A Marilyn körömformát gyakran összekeverik a szűkített kocka formával. Technikája bonyolultabb, kiformálásához egyéb szabályokat is be kell tartani.
Elkészítési ideje: 3 – 3,5 óra
Hossza: változó

HOSSZÚ KOCKA, HOSSZÚ MANDULA
Ez a két körömforma a normál körömépítéshez tartozik, de hosszúsága miatt az elkészítési idő és a felhasznált anyagmennyiség nagyon megnő. Ezért az extrém formákhoz soroljuk a szalonunkban.
Elkészítési ideje: 3- 3,5 óra
Hossza: A Crystal Nails sablon 4. egységén túlnyúló

KARMINCÁK ÁRLISTA

  XS Normál   M   L
Zselés épített műköröm     – 9000,- 9500,- 11000,-
Műköröm töltése 7000,- 8500,- 8500,- 10000,-
Saját köröm megerősítése 7000,- 8000,- 8500,- 9000,-
One Step géllakk 6500,- 7000,-     –     –
Megerősített géllakk 6500,- 7500,- 5500,-     –

 

Áraink a zselés díszítést tartalmazzák.

Extra festett minták, porcelán díszítés 700 – 2000 Ft/köröm
Swarovsky kristály 50 Ft/db
Pixie Swarovsky 1000 Ft/köröm

 

Műköröm végleges leszedése száraz manikűrrel 5000,-
Műköröm pótlása (szalonunkban készült garanciális) 700 – 1500,-
Összereszelés + fényzselé (2 héten belül) 6000,-

 

Manikűr 6500,-
Manikűr + lakkozás (hozott körömlakkal) 8000,-
Paraffin 5000,-
Műköröm / géllakk / manikűr + paraffin + 3000,-

 

Áraink forintban értendőek, az ÁFA-t tartalmazzák, 2023. február 1.-től visszavonásig érvényesek.